Επέλεξα την εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας, επειδή είναι μια πλούσια και όμορφη γλώσσα, η οποία έχει πολλές ομοιότητες με την Ελληνική, δίνει πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και ανυπομονούσα να γνωρίσω καλύτερα τον ρωσικό πολιτισμό. Η εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας στο Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού «ΡΟΥΣ» ήταν η πρώτη μου επιλογή και όπως αποδείχθηκε σωστή, καθώς είναι εντυπωσιακή η προσαρμογή του μαθήματος στις ανάγκες του εκάστοτε σπουδαστή, η σωστή προετοιμασία για τις εξετάσεις αλλά και ο τρόπος διδασκαλίας της ρωσικής κουλτούρας και λογοτεχνίας κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στην κ. Ίντα ! Большое спасибо!

Δήμητρα Μαργούτα

Φοιτήτρια Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Κάλλη Χαραλάμπους

Φοιτήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης

Στάθης Κόμτσιας

Φοιτητής στο τμήμα Ψυχολογίας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης

Η εκμάθηση ρωσικών με την κα Ίντα Μπαλαμπανίδη είναι σαν ένα ευχάριστο ταξίδι σε έναν παράξενο, νέο, όμορφο και υπέροχο κόσμο! Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν όχι μόνο με τη ρωσική γλώσσα, αλλά και με την σπουδαία ρωσική λογοτεχνία, μουσική, παράδοση και ιστορία! Προσωπικά, μπορώ να γράψω ότι δεν θα βαρεθούν ποτέ, γιατί πάντα θα ανακαλύπτουν κάτι καινούριο, γιατί ο κόσμος της ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού είναι τεράστιος, ενδιαφέρων και ατελείωτος! Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι την κυρία Ίντα Μπαλαμπανίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε και να τονίσω ότι χωρίς την υποστήριξη, την ενθάρρυνση και την πίστη της, δεν θα μπορούσα να σπουδάσω σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης! Η λέξη "Ευχαριστώ" είναι πολύ μικρή για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτήν για ό,τι έχει κάνει για μένα! "

Χρήστος Ανυφαντής

Φοιτητής της Σχολής Διεθνών Σχέσεων του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης

Μετά το πέρας των σπουδών μου, επιθυμούσα την εκμάθηση μιας καινούργιας γλώσσας. Μέσω γνωστών ενημερώθηκα για το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού RUSS κι έτσι έκανα εγγραφή σε ένα από τα τμήματα του Κέντρου. Με την βοήθεια της κυρίας Ιντα, αγάπησα την γλώσσα από το πρώτο κιόλας μάθημα. Συνιστώ το συγκεκριμένο κέντρο σε όλους ανεπιφύλακτα.

Αθηνά Μάμμα

απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού RUSS της κ. Ίντας Μπαλαμπανιδη κατέληξα άνετα χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί ξέρω ότι είναι το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο, που πληροί όλες τις προδιαγραφές για να επιτύχει κανείς το σκοπό του. Το κλίμα στην αίθουσα είναι πάντα ευχάριστο. Το μάθημα γίνεται με ζεστασιά, χαμόγελα και καλή διάθεση. Η ίδια ξεχωρίζει όχι μόνο για τις πολλές γνώσεις, αλλά και για την πολλή αγάπη, υπομονή και ζήλο για την δουλειά της, τις πατρίδες της και τους μαθητές της.

Αντωνία Τσελεπή

Κομμώτρια-τεχνίτρια άκρων

Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου πριν δύο χρόνια, άρχισε να γεννάται μέσα μου η επιθυμία να μάθω μια καινούρια κι ενδιαφέρουσα γλώσσα. Κατέληξα πως αυτή θα ήταν η ρωσική γλώσσα. Μετά από έρευνα θεώρησα πως το Κέντρο RUSS θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Έκανα εγγραφή και από την πρώτη κιόλας μέρα των μαθημάτων λάτρεψα τα ρωσικά. Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε η κυρία Ίντα με την αστείρευτη αγάπη προς τους μαθητές της και φυσικά τον άρτιο επαγγελματισμό της. Συνιστώ, λοιπόν, το κέντρο RUSS σε όλους. Είναι μια απίστευτη εμπειρία!

Έλενα Ραχμανίδη

απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

Я очень люблю Русский язык! Αγαπώ την ρωσική γλώσσα και γι' αυτό επέλεξα το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού RUSS. Με την καθοδήγηση της κυρίας Ίντας ερχόμαστε σε επαφή όχι μόνο με την γλώσσα, αλλά και τον πολιτισμό της Ρωσίας, εμπλουτίζοντας διττά τις γνώσεις μας.

Αλεξένια Βαδέτση

Φοιτήτρια πληροφορικής